«5 ключів харчової безпеки»

Дата: 12.05.2025 11:34
Кількість переглядів: 24

 

Їжа суттєво впливає на здоров’я: здорова і безпечна  може його покращити, а шкідлива і неякісна – сильно підірвати.

Здорове  харчування у кожній родині  має починатись з виконання правил безпечного харчування.  Хоча більшість існуючих  в природі мікроорганізмів не викликає ніяких хвороб, все ж таки багато з них є небезпечними для людей.  Простий дотик до них здатен перенести їх у продукти і спричинити харчові захворювання та отруєння.

Всесвітньою організацією охорони здоров’я визначено п’ять основних ключів  харчової безпеки, яких необхідно дотримуватись, щоб запобігти інфекційним захворюванням, фактором передачі яких можуть бути харчові продукти.

Використовуйте їх! Ваше  здоров’я залежить від вас!

Відео підготовлене Державною установою «Центр громадського здоров’я  Міністерства охорони здоров’я України»  та партнерами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних